Cautare

3854 de rezultate pentru "gheorghe marcu" (3.10 secunde)
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Nicolae Smochina, Toader Malai, Nicolae Turcanu, Simion Dumitrescu, Petre Chioru, Mihai Andreescu, Mitrea Marcu, Alexandru Caftanachi, Iacob Doibani, Ion Corcin, Dumitru Batrancea, Nistor Cabac.
Marcu 5, 21-43; Luca 8, 40-56) si pe prietenul Sau, Lazar, fratele surorilor Marta si Maria din Betania (cf. Ioan 11, 1-46).
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Marcu", Padova cu biserica si moastele Sfantului Antonio, acolo unde se va sluji Sfanta Liturghie de duminica, 16 iulie, pentru comunitatea romaneasca de aici.
Gyorgy Frunda (UDMR), Marcu Tudor (PRM), Cristian Radulescu (PD), ßerban Mihailescu (PSD). In cazul deputatului Mona Musca, sustine ßandru, responsabilitatea "spalarii" sale revine reprezentantului Presedintiei in CNSAS, pentru ca ea a pierdut sprijinul PNL.
In cazul comunelor Comarna si Trifesti, se organizeaza anticipate in urma demisiei fostului primar Vlad Melinte (PSD) si, respectiv, a incarcerarii lui Grigore Marcu (PNL) pentru luare de mita.
"Nu ma astept ca persoane precum Dan Voiculescu, Marcu Tudor sau Ilie Merce, fost sef de serviciu in cadrul Securitatii, sa faca acelasi gest", a spus Buzatu.
Din partea societatii civile a fost nominalizat Adrian Toni Neacsu, iar din partea Ministerului Economiei - Nicu Marcu reprezentant si Dumitru Parvulescu ca supleant.
In urma cu mai bine de doua luni, surse din Colegiul CNSAS declarau ca, desi probatoriile Directiei de Investigatie in ceea ce-i priveste au fost finalizate, Colegiul CNSAS amana de mai bine de un an luarea unei decizii in cazul a trei parlamentari PRM - Dumitru Avram, Aurel Ioan Rus si Marcu Tudor.
Nu veniti sa va murdariti pantofiorii in mocirla de acolo si nici tinerii viceprimari!", a spus revoltat Constantin Marcu, din zona enuntata.
Cucu preia functia de la Nicu Marcu, numit secretar general de fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu.
"Am fost informat ca voi putea face, prin serviciul specializat, contract pentru depozitarea in rampa ecologica a Craiovei, de la Mofleni, fiindca Breasta face parte din Zona Metropolitana", spune primarul de la Breasta, Marin Marcu.
Marcu Nicu din partea Ministerului de Finante; • Chirita Ionel din partea Asociatiei Oraselor din Romania; • Ciuperca Vasile Silvian din partea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania;
Pana in aceste faze ale executarii, ei au suficient timp sa-si achite datoriile", a spus Sorin Marcu, director al Directiei de Impozite si Taxe a Primariei Craiova.
Daniel Barbu, Catalin Beciu, Radu Boroianu, Steluta Cataniciu, Petru Ehergartner, Gratiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Virgil Guran, Sorin Iliesiu, Nicu Marcu, Marius Mateescu, Nicolae Nasta, Ion Pargaru, Dam Paun, Ovidiu Silaghi, Mihai Stanisoara, Radu Stroe, Jean Turcan, Ioan Utiu.
Ovidiu Cameliu Petrescu (PSD), Tudor Marcu (PRM), Cornel Popa (PNL), Sorin Frunzaverde (PD), Szabo Karoly Ferenc (UDMR), Varujan Pambuccian (Minoritati nationale) si Cornel Boiangiu (din partea parlamentarilor independenti).
pe unele le ridica, iar la altele pur si simplu renunta, probabil de jena", a declarat Narcis Marcu, unul dintre comerciantii unei case de amanet craiovene.
Lucia Marcu, reprezentanta Scolii Auto Santa din Oradea, ne-a declarat ca preturile practicate la ora actuala pe piata oradeana nu se vor schimba in urmatoarele doua luni, insa daca normele europene vor deveni obligatorii, posesorii de scoli de soferi vor fi nevoiti sa investeasca minimum 40.000 de euro pentru a se putea dota conform normelor, mai ales cu simulatoare performante si cu noi metode de examinare.
Nici despre banii luati cu japca de Salubritate din buzunarele craiovenilor nu a mai suflat nimeni o vorba, nici în instanta, dar nici în primarie si n-a platit nimeni. Irena Marcu, administrator la Eco Sud, nu a putut fi contactata.
google-analytics.com